fredag, oktober 05, 2012

Fredags städning

DSC07954
Så här städigt har mitt rum inte varit på länge, speciellt min säng och området runt min säng :D Hela rummet syns inte men nu har ni också en bättre bild av hur mitt rum ser ut.

Heej! Veckan har faktiskt gått bra och snabbt känns det som. Fick bra i proven som vi fick nu under veckan så det känns bra! På onsdagen var jag i stan med Jenny och Ilkku, fick med hem några nödvändiga saker som jag visar i ett senare inlägg (:

Idag har jag varit hemma och städat. Allt från att dammsuga hela lägenheten och tvätta WCn stod på en lista på saker jag skulle göra. Så det blev en skön morgon med slöande i sängen, några timmars arbete och nu sitter jag i soffan, dricker te och äter batong. Har tänkt titta på det allra sista avsnittet av Awkward säsong 2. Det här blir typ tredje gången som jag ser på det men de andra två gångerna så har jag inte tittat det till slut? Konstigt jag vet, men det har alltid kommit någonting annat emellan i mitten av episoden. Aja nu ska jag iaf se på det, ha en bra fredag! Kramar

4 kommentarer: