fredag, december 21, 2012

JULLOVHej på er. Dagen, eller egentligen veckan har gått jäävligt snabbt.

Igår var det genrep som var döds tråkigt. Sedan for vi till Santtu med Blanca, Ulle och Ilkku. Där gjorde vi nu såntdänt blajj som man brukar när det är torsdag eftermiddag, satt och socialiserade smått :--) nej men vi satt ba och tala. Sedan var det julfest. Höll på och svimma av nervöshet innan vi skulle tåga in med lucia tåget, och tror ni det gör saken bättre när det första jag ser när jag börjar gå längs gången är mamma och pappa som sitter och flinar mot mig med kameran i högsta hugg?!... nej! Men niornas skådespel har inte varit såhär bra på flera år så det var väll trevligt. (:

Idag var det som sagt gröt, julkyrka som stod på skol schemat. Jag fick 8:45 veta att skolan började 10:00 och då hade jag liksom vaknat 6:50. Hur fan lyckas jag ALLTID?! Det här är nu andra gången på typ en vecka som jag vaknar, gör mig färdig och sedan när jag håller på och äter så kommer jag på att det är sovmorgon... Men helt samma nu är det lov och då får man sova hur länge som helst.

Efter skolan for jag med Ilkku och Lina till Cade. Vi tog lite bilder (som den ovanför) och så tog vi bara det lugnt, tala och sånt. Sedan stack jag och Lina hem till henne där hjälpte jag lite Lina att packa eftersom hon imorgon ska iväg till värmen...fuckyou.

Resten av kvällen har jag typ ätit, tittat på tv, datat och laddat musik till min föun. Och så kom jag just på att syrran har födelsedag imorgon så det blir uppsjungning, jejejejejejejee. :D Sedan blir det Hard Rock Café firande med familjen. P-p-p-artajjjjj!!! Jaa och så skulle jag bar hälsa att jag inte orkar ta bild på det jag fick av mina käraste frendianer, det var små grejer som t.ex. En tekopp, choco och smyckes ställning (: Jepp smått onödiga men väldigt daniela:ish så me like! Men hoppas ni orkade läsa min livs roman och trevligt lov! Kramar

2 kommentarer:

  1. du fick faktist en jätte fin paita av oss, va fösöker du ignorera vår present??????!?!?! you idiot

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha du e junt. Joo ja fick en jätte fin paita av er men ja fick också en tekopp som ja nog nämnde (((----;;;;

      Radera