söndag, augusti 19, 2012

This weekend

Heej! Orkade och hann inte riktigt skriva igår så tänkte nu brätta om mitt veckoslut (:

På lördagen så var det beach handboll turnering i Åbo som gällde. Det var hur roligt som hlelst och så var det såklart ännu roligare att vi vann guld :D Det var jätte soligt och varmt hela dagen men som tur så spelade vi på en strand så efter medalj utdelningen så sprang hela laget ut i vattnet med kläderna på, och gud så skönt det var att svalka sig efter en hel dag i solen. Efter turneringen så gick vi med laget till Dennis pizza. Det var så gott med pizza för att hungrig var man verkligen! Kom sedan hem lite senare och gick typ genast och sova.

Idag träffade jag Lina och så åkte vi till stan. Vi gick till Robert's Coffee och jag drack någon italian soda som jag inte druckit förrut. Namnet låter sådär uuuh men det var nog bara bonaqua med någon smak sirap i ett glas fullt med is, helt gott nog (: Sedan kom Jenny och Jessica till stan. Vi shoppade inte kläder eller någonting utan vi gick nu lite omkring i stan, till Salutorget och köpte jordgubbar (som någon sedan stal haha) och till Fazers där vi åt glass. Jeesus den där storleken på portionen...och det var typ den minsta portionen haha.  Herregud nu låter det som vi bara gick till stan och åt haha :D fettaaa!

Imorgon blir det skolfotografering, andra skolveckan? Men förra året var det nästan så att det fanns snö på marken innan vi hadde skolfotograferingen.

Nåja anyways här kommer nu bilder från idag och bilder på dagens, enjoy!

Turister
Min glass
Jennys glass
~Simplicity is beauty~
Rock-Second Hand
T-skjorta-Terranova
Jeans-Cubus
Väska-One Way/Pieces
Ringar-H&M 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar