söndag, september 23, 2012

Healthy sunday

DSC07573DSC07576PicMonkey Collage
Syster min <3

Hejhej. Veckolsutet har alltså spenderats med familjen ute på holmen. Vi gjorde nu allt som man ska göra ute på lande inför vintern bl.a. ta upp bryggorna. På kvällen blev det ett sådant åsk väder att huhhu (jag känner mej som en gammal tant nu när jag pratar om vädret). Det blixtra så att himmelen blev helt vit och stugan typ skaka av åskan.

Idag så måste man ha på sig värsta storm-utrustningen när vi skulle åka iväg med vår fullastade båt. Efter att vi en stund varit hemma så gick vi och åt till en kinesisk restaurang med amerikanskt tema som finns på gång avstånd från oss. Jag älskar kinesiskt + att den är härligt inrett. Det är väl lite ovanligt att en kinesisk restaurang har massor med amerikanska register plåtar och frihetsgudinnor överallt men mysig är den (: Lite små skum ser den väl ut utifrån men jaa ni fattar. Skulle ha visat er bild på vad jag åt men friterad kyckling ser inte sådär super gott ut på bild... Ni förstår väl sedan att rubriken inte alls var ironisk eftersom friterad kyckling är super hälsosamt!

Nu så sitter jag och datar på golvet, delvis för att min matta är jätte skön att sitta på och delvis för att min säng är täckt av kläder. Imorgon är det måndag igen, wiiihooo. Härligt. Puss&kram

(PS. Cade och Ilkku har gjort en blogg tillsammans, "To infinity and beyond..." heter den och dom har båda bra kameror och kan på riktigt fota + att dom är helt ok som personer också.(; Så deras blogg är verkligen värd att ta och läsa,  klicka här!)

4 kommentarer:

 1. ojj tack <3 o frida ha kiva trollface på fösrta bilden :DD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingenting <3 o joo javeet...:D

   Radera
 2. thanks buddy! <3 vitsi cool dendä restaurangen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naathing <3 o älä ja älskar allt usa stuff som finns där

   Radera