tisdag, januari 08, 2013

JÖNKÖPING | HALLBYBOLLEN | PART 1

Ligger just nu i sängen och har världens snuva, stack hem efter första timmen, så jag har all tid i världen att skriva ett inlägg. Tänkte berätta lite om Hallbybollen turneringen i Jönköping förra veckoslutet (: Det kommer sedan ett skillt inlägg med bara bilder från veckoslutet. Okej men här är det då alltså.

FREDAG:

Väldigt tidig upp stigning för att sedan åka till flygfältet. Flygresan kändes sjukt kort och jag sov typ hela vägen till Arlanda. Från flygfältet åkte vi sedan buss i ca. 4-5 timmar med en lunch paus någon gång i mitten på resan till hotellet. Bussresan kändes inte så lång eftersom man halv sov största delen av den. Det började med att man satt helt normalt i sina säten. Men i slutet av buss resan så satt man halvt och låg halvt på sin plats och platsen bredvid.

Vi bodde på hotell och jag delade rum med tre andra, Milena, Greta och Ilkku. Inte för att jag vet om de namnena säger nånting för er men joo :D Jätte kiva rum åtminstone. När vi kom till hotellet gjorde vi absolut ingenting den ända aktiveringe av våra ben som vi gjorde var att gå till Ica. Jag tycker på något sätt mycket om ica...okej Sverige överhuvud taget är ett land där jag skulle kunna bo.

 Vi hade en match sent på kvällen, halv elva finsk tid så det var väl lite tröttsamt. Men vi spelade jätte bra och vann den! 

LÖRDAG:

Ännu en tidig väckning men morgonmål på hotellet osv. Vi hade en match på förmiddagen, som vi förlorade, och så gick vi med några och shoppa. Eller vi gick in i New Yorker, köpte stuff där och det var det. Fick en klocka köpt därifrån. Visar den säkert i någåt skede!

Sedan var det dags för en match till som vi sedan vann. På kvällen gick vi med några till ett café som var rakt mittemot vårt hotell. Åt en jätte god kak bit där haha måste bara säga det. Där satt vi sedan en lång stund och talade. Sedan satt vi resten av kvällen på vårt rum och bara tog det lugnt. Tittade på tv, åt lite skit mat och bara prata. 

SÖNDAG:

Finaste Ilona fyllde år på lördagen så jag, Cade och Sasse bestämde oss för att vara ultra bra vänner. Vi vaknade kl.6:00 och så blev hon väckt med sång, prinsess tårta med 15 ljus och presenter (: Viförtjänerettdiplomförattviärbäst. Efter att halva tårtan var uppäten och preseterna var öppnade så gick vi från rum till rum (de rummen där resten av laget sov) och bankade på dörrarna. Så fick de andra också lite tårta haha, bra sådär före en match.

Före matchen mådde jag sjukt illa och hade ont i magen. Sedan kräktes jag så det blev inget spelande för mig. Det störde så, för känslan att sitta på bänken och veta att man inte kan gå ut på planen för att spela är den värsta. Men jag tog massor bilder då. Matchen förlorade vi så sedan var turneringen över för oss, men vi blev ändå bland de 8 bästa och det är sjukt bra!

Sedan var det dags för att packa och checka ut. Bussresan tillbaka var lite kortare eftersom vi inte stannade på vägen. Men det var sjukt mysigt att bara ligga och lyssna på musik och äta lite gott plus att det var mörkt ute så det var lätt att sova(ungefär). 

Vi kom hem sedan nån gång vid elva tror jag och det var jätte lyckat eftersom man var super jetlagad efter resan hem. Så gissa vem som nästa skolmorgon vaknade kl.7 av sin väckarklocka för att sedan stänga av den och fortsätta sova och vakna nästa gång en halv timme innan bussen kommer...inte den här cheyen iaf!

Men i stort sett jätte lyckad resa (: Söndagen var helt tydligt den mest händelse rika dagen eller så kommer jag starkast ihåg vad som hände då :D.






4 kommentarer:

  1. bland dom 6 bästa* heheh :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha men då blev vi ju bland de 8 bästa!

      Radera
  2. vähä hyvii tilannekuvii! :) sori jos kommailen suomeks, en osaa vielä nii hyvin puhuu ruotsia :)

    SvaraRadera